Kattungar

Vi väntar på löp ( under varmaste sommarmånaderna brukar honorna ta paus):

E C Aramis Denny Moor och Rozehip´s Vanessa

JCH IC Baltazar Incredibile LT- Rozehips Shes got the look 

EC Aramis Denny Moor -Apollinaris Dear yumako Rini

EC Aramis Denny Moor - IC Rozehips Purple Rain 

Här är Fuji, han har flyttat till Sundsvall <3

Apollinaris Dear Yumako Rini (Sonya) (från Sibirien )är dräktig med IC Baltazar Incredibile (från Litauen) , Jättespännande!! 

Nu är Europa Champion Aramis Denny Moor och Internationell Champion Rozehips Purple Rains kattungar här. Plättlätt förlossning och 4 jättefina ungar! 2 hanar och 2 honor. (en hona reserverad Tyskland , en hona reserverad Visby, de båda hanarna är under utvärdering och förhoppningsvis stannar den ena hos oss ) 

Baltazar har parat Sonya ( IC Baltazar Incredibile imp Litauen  -Apollinaris Dear Yumako Rini Imp Ryssland) Förväntade färger är choklad och Choklad /Vit. Alla ungarna kommer bära dilution och Kanel. 

Aramis har inte lyckats para varken Ronja eller Sonya , så vi tänker om. Sonya och även Violetta ska få date med Baltazar som är en riktig Casanova så håller vi tummarna och hoppas på att någon kommer i löp snart <3 Första v i januari åker vi och HCM -scannar några katter, och om allt går bra är det Dot (Headline Queen) och Baltazar som ska få träffas. Det är en kull vi längtar jättemycket efter, där kan det bli kattungar med mycket vitt på, som jag är sååå förtjust i <3